Køb håndkøbsmedicin og kosttilskud hos dit lokale apotek

27 august 2021
Astrid Pedersen

Du kender muligvis apoteket som det sted hvor du kan afhente receptpligtig medicin. Men faktisk kan du bruge apoteket til mange andre indkøb, for eksempel af håndkøbsmedicin og kosttilskud.

Køb din håndkøbsmedicin på dit lokale apotek

Det kan altid anbefales at henlægge indkøb af håndkøbsmedicin til det lokale apotek. Selv om visse typer håndkøbsmedicin også sælges i kiosker eller supermarkeder er det en god idé at købe denne type medicin et sted hvor du kan få professionel rådgivning med på vejen.

På et apotek finder du typisk veluddannede farmaceuter og farmakonomer som er specialiseret inden for alle de forskellige medicin typer som er i handelen i dag. Når du køber din håndkøbsmedicin på et apotek får du således ikke alene adgang til et større og mere velassorteret udvalg af eksempelvis hovedpinepiller eller allergi piller end du gør i en dagligvare handel. Du kan også få kyndig rådgivning omkring indtag af den pågældende medicin.

Apotekspersonalet er velinformeret inden for dette felt og vil således kunne oplyse dig omkring eventuelle bivirkninger. Du kan også blive klogere på diverse kontra indikationer i fald du tager andre former for medicin. Og en farmaceut eller farmakonom vil kunne vejlede dig omkring dosering af det pågældende medikament.

Find dine kosttilskud på apoteket

Har du brug for ekstra tilskud til din ost i form af vitaminer og mineraler bør du også købe disse på apoteket. Her finder du nemlig udelukkende varer som er godkendt af de danske sundheds og fødevare myndigheder. Du finder samtidig produkter i den bedste kvalitet. Og du vil igen kunne få professionel rådgivning fra apotekspersonalet.

Hvor finder jeg mit apotek i Randers?

Du kan finde det største udvalg af håndkøbsmedicin, kosttilskud, og diverse apoteker varer på Randers Jernbane Apotek, Apoteket Thorsbakke, og Langå Apotek. Klik ind og læs mere om de forskellige apoteker på randersjernbane.apotekeren.dk