Gør det til en rigtig herretur med at opleve fodboldrejser

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Du elsker skam at tage på ferie med familien, men her skal man gå på kompromis med, hvad børnene vil opleve, og hvad de kan holde til.

Så er det også skønt at tage på ferie med ens bedre halvdel, hvor det er virkelig romantisk – men måske også så romantisk, at det er på kanten til kvalmende, fordi det hele handler om middage, at shoppe kedelige steder og se lige så kedelige kunstudstillinger.

Nej, du trænger til en gedigen herretur, hvor du tager vennerne under armen, og I bare skal have det sjovt og være ansvarsløse i et stykke tid.

Dog er det bare for nemt at tage i sommerhus, og når det er så sjældent, at I er samlede, nu I er blevet ældre, så skal der også gøres lidt ud af det – I har trods alt råd til det.

Jeres passion er fodboldklubben Chelsea F. C., hvor nogle af jer mødes for at se deres kampe på TV, men det ville være det ultimative, hvis man kunne få lov til at opleve dem live i England!

Fodboldrejser skaber den perfekte ramme for jeres tur!

Heldigvis eksisterer der fodboldrejser til Chelsea, hvor det meste af det praktiske bliver klaret for jer, så I faktisk bare skal læne jer tilbage og nyde hver skridt af etapen, der kan byde på at se dem live.

I er måske ikke de bedste til at planlægge, da jeres bedre halvdele står for den slags normalt, så lad de kyndige hoveder tager sig af den slags, så I bare skal følge trop, og hvor praktisk talt det meste kommer til at handle om fodbold og Chelsea.

Så kan I komme helt tæt på og mærke den stemning, som man ellers kun ser gennem TV-skærmen.

Og vi tør godt love for, at det er noget helt, helt andet end at opleve det på en dansk pub.