Gå til en fodklinik – før det bliver umuligt!

05 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Og her mener vi det bogstaveligt talt, at man kan ende med ikke at tage sig af ens fødder, så det ikke er muligt at kunne gå til en fodklinik i Middelfart eller noget andet sted i landet eller udlandet.

Selvom man måske ikke går hele vejen fysisk til en klinik af den slags, om man bor tæt på eller ej, så skal man jo stadig kunne gå ind i den klinik.

Selvfølgelig er det sjældent så grelt, at man skal på besøg i en fodklinik, hvor det står og falder med, hvorvidt man kan gå videre eller ej – igen i bogstaveligste forstand.

Hvis man er så langt ude med fødderne, så er det nok en kirurg eller en anden slags læge, som der skal se på ens fod eller fødder – og er det helt akut, så skal man tage et smut på skadestuen.

Men det kan være en del af ens genoptræning efter en ulykke eller en operation, at man tager til sådan en fodklinik, og så skal man gøre det i god tid.

image

Tag på en fodklinik for dine fødders skyld

Den hjælp, behandling og vejledning, som du kan få sådan et sted her, er guld værd, som der kan være med til at gøre, at du hurtigt kommer på fødderne igen, eller du i hvert fald kan få førligheden til at følge dig resten af livet.

Der er ingen grund til at udsætte sådan et besøg, hvis du ved, at du skal sådan et sted hen.

Vi opdager først, hvor afhængige vi er af vores fødder, den dag vi ikke kan gå mere, og vi skal bruge krykker eller sidde i en kørestol.

Så ser man, hvor mange forhindringer der vil være for en resten af livet.

Derfor er der ingen grund til, at man overhovedet skal komme så langt ud – besøg den fodklinik med det samme!