Få en flot port til din have

20 august 2021
Steffen Hansen

Når man har en større grund, så kan det være rart at få den afskærmet med et hegn. Men hvis der skal være et hegn, så skal der også være en port, hvor man kan komme ind og ud. Denne port kan enten laves, så den ligner hegnet, eller man kan gøre noget mere ud af det. Her i indlægget kommer vi ind på, hvilke porte du kan få.

Få en port muret

En port er ikke bare en port. Det er adgangen til din have, eller adgangen til din grund i en helhed. Derfor er det også det første en gæst ser, når de kommer på besøg. Hvis du får muret en flot port, så ser dit hjem og din grund indbydende ud helt fra start. Derfor kan vi anbefale, at man hyrer en murer til at lave en flot port. Der er murere i hele landet, så uanset om det er en murer i randers, en murer i Odense eller en hvilket som helst anden by, så skal du nok kunne finde en til opgaven.

En metalport

Hvis du ikke er så meget til en port der er muret op, så kan det være du skal have en port, som kun er lavet af metal. En metalport passer bedst ind, hvis resten af hegnet passer til den. Derved kan man danne et helhedsindtryk, som er med til at samle hegnet rundt om din grund. Mange metalporte kan automatiseres, så man kan åbne dem med en fjernbetjening, eller endda ved at sende en sms til et nummer.

Uden port

Bliver det for privat at have en port, som lukker folk ude fra din grund, så kan det være en idé bare at have et hegn, men en åben indgang. Her kan du også få muret en flot indgang, hvis du vil gøre noget ekstra ud af den.